Je li ovo uistinu izvanzemaljski brod pored Merkura?

Postavljeno od  //  07/12/2011  //  Izvanzemaljski život  //  1 Komentar

Ogroman objekt pojavio se pored Merkura u trenutku kad je nadolazila solarna baklja sa Sunca. U priloženom videu može se vidjeti solarna baklja kako zahvaća planet Merkur, no prije toga kako otkriva i ogroman objekt pravilnih uglatih oblika.

Čitav prizor podsjeća na scene iz Zvjezdanih staza i klingonski ptica grabljivica, kojima je glavna prednost sustav za prikrivanje iz kojeg izlaze neposredno prije napada. No to je samo asocijacija, a što bi to zapravo moglo biti prosudite sami nakon što pogledate video.

Neobičnu pojavu primijetio je i postavio na YouTube korisnik siniXster, a snimka je napravljena 1. prosinca i predstavlja vremenski period od 24 sata.

Postoje i prva objašnjenja o čemu se radi. Nathan Rich iz Naval Research Laboratoryja ističe kako su ‘artefakti u pozadini odraz gdje se Merkur nalazio dan prije, u obliku piksela na obrađenoj snimci’. Ipak internetom se proširila velika debata oko toga, a glavno pitanje koje se nameće jest zašto onda oblik ‘artefakata’ izgleda poput svemirskog broda?

Dnevnik.hr

 

Jedan komentar na "Je li ovo uistinu izvanzemaljski brod pored Merkura?"

  1. Vedo 07/12/2011 at 16:30 ·

    Izgleda mi kao sajani Vegata i Napa., dolaze pobiti sva ziva bica i prodati planetu Zemlju., … HAHA naravno da se salim vidi se da je snimak montaza pogledajte kontrast i ostrinu tih piksela., no podsjeca me na one letece ribe iz super marija.

Komentari na ovu vijest su zatvoreni.